דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים ברוטב בולונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים ברוטב בולונז

פתיתים ברוטב בולונז

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אסף נחמני
מי אמר שרוטב בולונז מתאים רק לפסטה? הנה שילוב מעניין של הרוטב האהוב עם פתיתים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פתיתים אפויים קוסקוס
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
1 
בצל גדול
1  חבילה
רסק עגבניות 260 גרם
1  חבילה
רסק עגבניות 260 גרם
2  שיני
שום כתושות
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם
0  לפי הטעם
אורגנו לפי הטעם
0  לפי הטעם
צ'ילי לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הפתיתים לפי ההוראות על האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים בשר טחון ומפוררים אותו למניעת היווצרות גושים, מטגנים עד לשינוי גוון הבשר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ושתי שיני שום ומערבבים טוב טוב, מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, אורגנו וצ'ילי (אם רוצים - לא חייב) לפי הטעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים על אש קטנה בסביבות חצי שעה, עד לאידוי הנוזלים ומוסיפים את הפתיתים.
פתיתים ברוטב בולונז

שלב 1 מתוך 4

מכינים את הפתיתים לפי ההוראות על האריזה.

פתיתים ברוטב בולונז

שלב 2 מתוך 4

מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים בשר טחון ומפוררים אותו למניעת היווצרות גושים, מטגנים עד לשינוי גוון הבשר.

פתיתים ברוטב בולונז

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ושתי שיני שום ומערבבים טוב טוב, מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, אורגנו וצ'ילי (אם רוצים - לא חייב) לפי הטעם.

פתיתים ברוטב בולונז

שלב 4 מתוך 4

מבשלים על אש קטנה בסביבות חצי שעה, עד לאידוי הנוזלים ומוסיפים את הפתיתים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים