דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי פטריות מעולה של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי פטריות מעולה של אתוש

פאי פטריות מעולה של אתוש

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
תחתית בצק פריכה עם מלית עשירה בשמנת וגבינות. מתכון מעולה והכי פשוט להכנה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
שמנת חמוצה
100  גרם
מרגרינה או חמאה
1  קורט
מלח
500  גרם
גבינה לבנה 5%
0.5  כוס
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
0.5  כוס
גבינה צפתית מפוררת
1  כוס
שמנת חמוצה
1  מיכל
שמנת מתוקה
5 
ביצה
0.5  זר
עירית קצוצה
200  גרם
פטריות שמפיניון קצוצות
2  כפות
קמח לבן מנופה
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים לבצק, עוטפים בנילון נצמד ומשהים חצי שעה במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה ומרפדים תבנית פאי או תבנית עגולה.
  • שלב 3

    0 דקות
    אופים בחום של 200 מעלות המשך כ-10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את הגבינות, השמנת המתוקה ואת הביצים לתערובת אחידה, מוסיפים עירית, פטריות, קמח ומתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    משטחים את המלית על הבצק האפוי
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות במשך כ-40 דקות.
פאי פטריות מעולה של אתוש

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל החומרים לבצק, עוטפים בנילון נצמד ומשהים חצי שעה במקרר.

פאי פטריות מעולה של אתוש

שלב 2 מתוך 6

מרדדים את הבצק לעלה ומרפדים תבנית פאי או תבנית עגולה.

פאי פטריות מעולה של אתוש

שלב 3 מתוך 6

אופים בחום של 200 מעלות המשך כ-10 דקות.

פאי פטריות מעולה של אתוש

שלב 4 מתוך 6

מערבבים את הגבינות, השמנת המתוקה ואת הביצים לתערובת אחידה, מוסיפים עירית, פטריות, קמח ומתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק עד קבלת תערובת אחידה.

פאי פטריות מעולה של אתוש

שלב 5 מתוך 6

משטחים את המלית על הבצק האפוי

פאי פטריות מעולה של אתוש

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות במשך כ-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים