דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לבבות ארטישוק ממולאים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לבבות ארטישוק ממולאים

לבבות ארטישוק ממולאים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
הממולאים הכי שווים, מרשימים ויותר מהכל - טעימים. קחו מתכון מפורט שילך אתכם כל הדרך לשלמות.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  שקיות
תחתיות ארטישוק שטופים ומסוננים
1  כוס
שמן קנולה לטיגון
2 
ביצה טרופות
1  כוס
קמח מצה
2  כוסות
מים רותחים
1  כף
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.33  כפית
פלפל
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
1 
בצל מגורר
3  שיני
שום כתושות
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
1 
ביצה
2  כפות
קמח מצה
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כפית
פלפל
0.33  כפית
כמון טחון
0.33  כפית
כורכום
0.33  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    המילוי: מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם מרכיבי התיבול, לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בעזרת כף או הידיים, נוטלים מהתערובת וממלאים את לבבות הארטישוק כך שנוצרת מעין גבעה קטנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון.
  • שלב 4

    0 דקות
    ציפוי וטיגון: טובלים את הלבבות הממולאים בביצים הטרופות, אחר כך בקמח מצה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    בסיום טיגון כל הלבבות יש להניחם יפה זה לצד זה בסיר רחב.
  • שלב 7

    0 דקות
    הרוטב ובישול: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל המרכיבים בסיר.
  • שלב 8

    60 דקות
    לבשל במשך כ-60 דקות בערך, עד לריכוך והסמכה יפה של הרוטב.
לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 1 מתוך 8

המילוי: מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם מרכיבי התיבול, לתערובת אחידה.

לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 2 מתוך 8

בעזרת כף או הידיים, נוטלים מהתערובת וממלאים את לבבות הארטישוק כך שנוצרת מעין גבעה קטנה.

לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 3 מתוך 8

מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון.

לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 4 מתוך 8

ציפוי וטיגון: טובלים את הלבבות הממולאים בביצים הטרופות, אחר כך בקמח מצה.

לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 5 מתוך 8

מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה.

לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 6 מתוך 8

בסיום טיגון כל הלבבות יש להניחם יפה זה לצד זה בסיר רחב.

לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 7 מתוך 8

הרוטב ובישול: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל המרכיבים בסיר.

לבבות ארטישוק ממולאים

שלב 8 מתוך 8

לבשל במשך כ-60 דקות בערך, עד לריכוך והסמכה יפה של הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט לבבות ארטישוק ולימון

    סלט לבבות ארטישוק ולימון

    קל
  • לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    85 דקות בינוני
  • לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    40 דקות בינוני
  • קיש גבינה עם לבבות דקל

    קיש גבינה עם לבבות דקל

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים