דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

(1)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ענבל רובין
חובבי עוגיות האוראו, זו העוגה שלכם!! עוגה פשוט מושלמת!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
80  גרם
חמאה מומסת
16 
עוגיות אוריאו
150  גרם
שוקולד מריר
250  מיליליטר
שמנת מתוקה
3  כפות
סוכר לבן
6  גרם
ג'לטין
30  מיליליטר
מים
200  גרם
שוקולד לבן
400  מיליליטר
שמנת מתוקה
5  כפות
סוכר לבן
6  גרם
ג'לטין
30  מיליליטר
מים
6 
עוגיות אוריאו
150  מיליליטר
שמנת מתוקה
3  כפות
סוכר לבן
1.5  כפות
קקאו לעיטור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הבסיס - בבלנדר או מעבד מזון גורסים את 16 עוגיות האוראו עד לקבלת מרקם חולי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
  • שלב 3

    30 דקות
    שמים שקף בצידי התבנית, משטחים את העוגיות ומעבירים למקפיא להתייצבות של כ-30 דקות.
  • שלב 4

    5 דקות
    להכנת המוס אוראו - גורסים את 6 עוגיות האוראו ומניחים בצד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.
  • שלב 6

    0 דקות
    שוברים את השוקולד הלבן בקערה גדולה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 200 מ"ל ו-200 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.
  • שלב 8

    0 דקות
    שופכים על השוקולד הלבן, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.
  • שלב 9

    0 דקות
    ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.
  • שלב 10

    0 דקות
    את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.
  • שלב 11

    0 דקות
    לאחר שהגנאש שוקולד לבן התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת ועוגיות האוראו.
  • שלב 12

    0 דקות
    מוציאים את התבנית, משטחים את המוס אוראו ומעבירים למקפיא לכשעה עד להתייצבות.
  • שלב 13

    15 דקות
    להכנת מוס השוקולד - חוזרים על אותן הפעולות כמו במוס האוראו.
  • שלב 14

    0 דקות
    מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.
  • שלב 15

    0 דקות
    שוברים את השוקולד בקערה גדולה.
  • שלב 16

    0 דקות
    מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 125 מ"ל ו-125 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.
  • שלב 17

    0 דקות
    שופכים על השוקולד המריר, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.
  • שלב 18

    0 דקות
    ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.
  • שלב 19

    0 דקות
    את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.
  • שלב 20

    0 דקות
    לאחר שהגנאש שוקולד מריר התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת.
  • שלב 21

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהמקפיא, משטחים את המוס מעל מוס האוראו ומעבירים למקפיא ללילה.
  • שלב 22

    5 דקות
    להכנת הציפוי - במיקסר עם מקצף מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 23

    0 דקות
    מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
  • שלב 24

    0 דקות
    מוציאים את העוגה מהמקפיא ומזלפים את הקצפת מעל.
  • שלב 25

    0 דקות
    מעטרים עם אבקת קקאו מעל.
עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 1 מתוך 25

להכנת הבסיס - בבלנדר או מעבד מזון גורסים את 16 עוגיות האוראו עד לקבלת מרקם חולי.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 2 מתוך 25

מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 3 מתוך 25

שמים שקף בצידי התבנית, משטחים את העוגיות ומעבירים למקפיא להתייצבות של כ-30 דקות.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 4 מתוך 25

להכנת המוס אוראו - גורסים את 6 עוגיות האוראו ומניחים בצד.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 5 מתוך 25

מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 6 מתוך 25

שוברים את השוקולד הלבן בקערה גדולה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 7 מתוך 25

מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 200 מ"ל ו-200 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 8 מתוך 25

שופכים על השוקולד הלבן, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 9 מתוך 25

ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 10 מתוך 25

את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 11 מתוך 25

לאחר שהגנאש שוקולד לבן התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת ועוגיות האוראו.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 12 מתוך 25

מוציאים את התבנית, משטחים את המוס אוראו ומעבירים למקפיא לכשעה עד להתייצבות.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 13 מתוך 25

להכנת מוס השוקולד - חוזרים על אותן הפעולות כמו במוס האוראו.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 14 מתוך 25

מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 15 מתוך 25

שוברים את השוקולד בקערה גדולה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 16 מתוך 25

מחלקים את השמנת בחצי (כלומר 125 מ"ל ו-125 מ"ל) ומרתיחים חצי אחד על אש בינונית עד לסף רתיחה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 17 מתוך 25

שופכים על השוקולד המריר, ממתינים כחצי דקה ומערבבים טוב.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 18 מתוך 25

ממיסים את הג'לטין ומערבבים בתוך השוקולד המומס.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 19 מתוך 25

את שאר השמנת המתוקה מקציפים עם הסוכר לקצפת רכה אך יציבה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 20 מתוך 25

לאחר שהגנאש שוקולד מריר התקרר מעט מקפלים אליו את הקצפת.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 21 מתוך 25

מוציאים את התבנית מהמקפיא, משטחים את המוס מעל מוס האוראו ומעבירים למקפיא ללילה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 22 מתוך 25

להכנת הציפוי - במיקסר עם מקצף מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 23 מתוך 25

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 24 מתוך 25

מוציאים את העוגה מהמקפיא ומזלפים את הקצפת מעל.

עוגת מוס אוראו, מוס שוקולד וקצפת על בסיס עוגיות אוראו

שלב 25 מתוך 25

מעטרים עם אבקת קקאו מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים