דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו טלה עם ירקות שורש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
נתח בשר צלוי עם שפע ירקות שורש ברוטב יין משגע. מנה עשירה ומרשימה שמגישים למרכז השולחן

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
אוסובוקו עגל חלב
0.5  כוס
קמח לבן
0.25  כוס
שמן זית
1  ראש
שום
3 
בצל סגול קלופים ופרוסים
5 
גזר ופרוסים בעובי של 2 ס"מ
5 
שורש פטרוזיליה קלופים ופרוסים בעובי של 2 ס"מ
2 
שורש סלרי קלופים וחתוכים לרבעים
5  גבעולים
תימין
5  עלים
עלה דפנה
0.5  ליטר
יין אדום
0.5  ליטר
ציר בקר או מים
6  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח אטלנטי
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מייבשים את הבשר היטב בעזרת מגבת נייר וחורצים בחלקו החיצוני חתכים במרחק של 5 ס"מ אחד מהשני.
  • שלב 2

    0 דקות
    מתבלים במלח ופלפל, מקמחים בעדינות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת או סיר עם תחתית עבה במעט שמן זית ומטגנים את הבשר משני צדדיו, מעבירים את הבשר לצלחת נפרדת.
  • שלב 4

    0 דקות
    באותו סיר מטגנים את הבצל, הגזרים, השורשים והשום עד לגוון זהוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה גדולה עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים בתימין, עלי דפנה, רוטב בסיס ומוסיפים ציר או מים. מביאים לרתיחה מחודשת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים את הבשר בתבנית תנור, מסדרים מעל את הירקות עם הנוזלים.
  • שלב 7

    180 דקות
    מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומבשלים 180 דקות.
אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

שלב 1 מתוך 7

מייבשים את הבשר היטב בעזרת מגבת נייר וחורצים בחלקו החיצוני חתכים במרחק של 5 ס"מ אחד מהשני.

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

שלב 2 מתוך 7

מתבלים במלח ופלפל, מקמחים בעדינות.

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

שלב 3 מתוך 7

מחממים מחבת או סיר עם תחתית עבה במעט שמן זית ומטגנים את הבשר משני צדדיו, מעבירים את הבשר לצלחת נפרדת.

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

שלב 4 מתוך 7

באותו סיר מטגנים את הבצל, הגזרים, השורשים והשום עד לגוון זהוב.

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה גדולה עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים בתימין, עלי דפנה, רוטב בסיס ומוסיפים ציר או מים. מביאים לרתיחה מחודשת.

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

שלב 6 מתוך 7

מסדרים את הבשר בתבנית תנור, מסדרים מעל את הירקות עם הנוזלים.

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

שלב 7 מתוך 7

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומבשלים 180 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    600 דקות בינוני
  • אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    90 דקות בינוני
  • אוסובוקו בבירה

    אוסובוקו בבירה

    495 דקות בינוני
  • צלי אוסובוקו וירקות שורש

    צלי אוסובוקו וירקות שורש

    220 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים