דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג בנוסח מרוקו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג בנוסח מרוקו

דג בנוסח מרוקו

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
דג מבושל ברוטב אדום חריף

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
דג נסיכת הנילוס
1  כף
מיץ לימון טרי
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0.5  כפית
פלפל אדום חריף (קאיין)
0.25  כוס
שמן קנולה
0.25  כפית
כורכום
4 
פלפלים אדומים יבשים קטנים
4  שיני
שום קלופות
2  כפות
פטרוזיליה טריה קצוצה
10  עלים
כוסברה קצוצים
1.5  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    שוטפים את הדג וחותכים למנות. מנטפים עליו מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ומשאירים כ-60 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה קטנה מערבבים היטב את הפלפל האדום, השמן והכורכום. טובלים את נתחי הדג בתערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    בתחתית סיר רחב שמים את שיני השום השלמות ואת הפלפלים, ומסדרים עליהם בנוחות את נתחי הדג.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים על נתחי הדג את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים, ומוסיפים את המים.
  • שלב 5

    60 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים, מכוסה, כ-60 דקות.
  • שלב 6

    30 דקות
    מסירים את המכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים חם. בתיאבון!
דג בנוסח מרוקו

שלב 1 מתוך 7

שוטפים את הדג וחותכים למנות. מנטפים עליו מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ומשאירים כ-60 דקות.

דג בנוסח מרוקו

שלב 2 מתוך 7

בקערה קטנה מערבבים היטב את הפלפל האדום, השמן והכורכום. טובלים את נתחי הדג בתערובת.

דג בנוסח מרוקו

שלב 3 מתוך 7

בתחתית סיר רחב שמים את שיני השום השלמות ואת הפלפלים, ומסדרים עליהם בנוחות את נתחי הדג.

דג בנוסח מרוקו

שלב 4 מתוך 7

מפזרים על נתחי הדג את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים, ומוסיפים את המים.

דג בנוסח מרוקו

שלב 5 מתוך 7

מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים, מכוסה, כ-60 דקות.

דג בנוסח מרוקו

שלב 6 מתוך 7

מסירים את המכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.

דג בנוסח מרוקו

שלב 7 מתוך 7

מגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים