דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג ים ברוטב אדמדם וקראסט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג ים ברוטב אדמדם וקראסט

דג ים ברוטב אדמדם וקראסט

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: בני פרי
מנה ראשונה של דג ים ברוטב אדום עשיר מעגבניות טריות ופלפלים עם שדרוג של טופ קראסט

רכיבים

מנות 7

המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7  פילה
פילה דג ים חתוך למנות במשקל של 250 גרם (אמנון | דניס | בורי | לוקוס)
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית כשל"פ
4  שיני
שום כתושות
4  כפות
שמן זית
0.5  כוס
כוסברה קצוצה
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
תימין יבש
1  כפית
פלפל שחור גרוס
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
אבקת מרק בצל כשר לפסח
2 
פלפל ירוק חריף אפשר יותר או פחות - לפי הטעם
5  שיני
שום
1  כוס
מים
0.5  סלסילה
עגבנייה אדומות וצהובות
100  גרם
עגבניות מרוסקות
1  כף
כורכום
1  כוס
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת הפירורים - פירורית זהב, שיני שום כתושות, שמן זית, כוסברה קצוצה, פטרוזיליה, תימין, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה ואבקת מרק בצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מצפים את החלק העליון של הדג ומסדרים את הדגים בתבנית שמתאימה לתנור.
  • שלב 3

    15 דקות
    להכנת הרוטב - מטגנים במחבת את העגבניות שרי עד ריכוך ומוסיפים את השום והפלפל החריף.
  • שלב 4

    1 דקות
    מוסיפים את רסק העגבניות, מים, פפריקה ותערובת עשבי תיבול.
  • שלב 5

    15 דקות
    יוצקים את הרוטב מעל הדגים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ - 15 דקות.
דג ים ברוטב אדמדם וקראסט

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת הפירורים - פירורית זהב, שיני שום כתושות, שמן זית, כוסברה קצוצה, פטרוזיליה, תימין, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה ואבקת מרק בצל.

דג ים ברוטב אדמדם וקראסט

שלב 2 מתוך 5

מצפים את החלק העליון של הדג ומסדרים את הדגים בתבנית שמתאימה לתנור.

דג ים ברוטב אדמדם וקראסט

שלב 3 מתוך 5

להכנת הרוטב - מטגנים במחבת את העגבניות שרי עד ריכוך ומוסיפים את השום והפלפל החריף.

דג ים ברוטב אדמדם וקראסט

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את רסק העגבניות, מים, פפריקה ותערובת עשבי תיבול.

דג ים ברוטב אדמדם וקראסט

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את הרוטב מעל הדגים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ - 15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יעקב

מהן עגבניות ירוקות מול עגבניות שרי בהכנה?

מערכת בישולים

היי, תודה על תשומת הלב, עגבניות שרי צהובות ואדומות, עכשיו מופיע 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

    70 דקות בינוני
  • דג סלמון מבושל עם אורז

    דג סלמון מבושל עם אורז

    30 דקות בינוני
  • פלפלים חריפים ממולאים בדג בסגנון אסייתי

    פלפלים חריפים ממולאים בדג בסגנון אסייתי

    35 דקות בינוני
  • דג מהיר טעים לפנים

    דג מהיר טעים לפנים

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים