דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג מרוקאי אסלי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג מרוקאי אסלי

דג מרוקאי אסלי

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליטל אללוף
חריף ומתובל ביד רחבה. עם הרוטב האדום שמחייב חלה בצד לניגוב, או כדי להירגע מהחריף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  פילה
דג מושט (אמנון) חתוך ל-4, ללא הראש (מי שאוהב את הראש יכול להוסיף)
0.75  כוס
שמן קנולה
0.5  זר
כוסברה חתוכה גס
2 
פלפל אדום חתוכות לרצועות
5 
גזר קלופים וחתוכים לרצועות בינוניות ודי עבות
10  שיני
שום קלופות( 5 להשאיר שלמות ו-5 לקצוץ)
4 
פלפל אדום לכל סועד מגישים פלפל אחד
1  כף
פפריקה אדומה חריפה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כף
כורכום
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים בסיר שמן ומוסיפים את הגזרים, הגמבות, שיני השום השלמות והקצוצות, פלפלים חריפים והכוסברה. מטגנים תוך ערבוב, ובודקים שהשום לא משחים כדי להימנע מטעמו המריר של שום שרוף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים ומערבבים, יוצקים כוס וחצי מים חמים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    40 דקות
    מבשלים 30-40 דקות עד שהגזר מתרכך.
  • שלב 4

    15 דקות
    מוסיפים את הדג ומבשלים כ-15 דקות, מידי כמה דקות פותחים את המכסה, אוספים רוטב בכף ומרטיבים את הדג (חשוב לא לבשל את דג המושט מעל רבע שעה על אש בינונית מכיוון שהוא עלול להיתייבש).
דג מרוקאי אסלי

שלב 1 מתוך 4

מחממים בסיר שמן ומוסיפים את הגזרים, הגמבות, שיני השום השלמות והקצוצות, פלפלים חריפים והכוסברה. מטגנים תוך ערבוב, ובודקים שהשום לא משחים כדי להימנע מטעמו המריר של שום שרוף.

דג מרוקאי אסלי

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את התבלינים ומערבבים, יוצקים כוס וחצי מים חמים ומביאים לרתיחה.

דג מרוקאי אסלי

שלב 3 מתוך 4

מבשלים 30-40 דקות עד שהגזר מתרכך.

דג מרוקאי אסלי

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את הדג ומבשלים כ-15 דקות, מידי כמה דקות פותחים את המכסה, אוספים רוטב בכף ומרטיבים את הדג (חשוב לא לבשל את דג המושט מעל רבע שעה על אש בינונית מכיוון שהוא עלול להיתייבש).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שמעון

מצויין בשתי שורות 1 כף פפריקה מתוקה והאם הכוונה ל 2 כפות פפריקה מתוקה או 1 כף פפריקה מתוקה וכשהשורה הנוספת נרשמה בטעות או שמא הכוונה הייתה ל 1 כף פפריקה מתוקה ו 1 כף פפריקה חריפה?

מערכת בישולים

תודה רבה על תשומת הלב, מדובר בכף מתוקה וכף חריפה ונתקין במתכון. יום מסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים