המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החצילים לעיגולים, לא עבים ולא דקים.
מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד שהם משחימים.
מוציאים את החצילים לצלחת עם נייר סופג, כדי לספוג את שאריות השמן.
מחממים בסיר מעט שמן יחד עם התבלינים, לימון ורסק עגבניות, מוסיפים את החצילים לסיר וממלאים במים עד מעל החצילים.
מבשלים במשך כ-40 דקות והחצילים מוכנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0