דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרוב ירוק מבושל עם עדשים אדומות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרוב ירוק מבושל עם עדשים אדומות

כרוב ירוק מבושל עם עדשים אדומות

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירב כהן
תבשיל כרוב ועדשים. כתוספת או מנה עיקרית.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב קטן - בינוני
3 
עלה דפנה
1  כפית
כמון טחון שלמים
4  כפות
עדשים אדומות
0.5  כפית
כורכום
1  כפית
מלח
1  קורט
צ'ילי גרוס
0.5  כפית
פלפל
3  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסלקים את העלים החיצוניים של הכרוב. חותכים לרצועות באורך של 5 ס"מ ורוחב של 1-2 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן על אש גבוהה ומוסיפים את עלי הדפנה וזרעי הכמון. אחרי כמה שניות, כשעלי הדפנה משנים את צבעם, מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב עוד חצי דקה-דקה. העדשים ישנו את צבעם לצהוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הכרוב ושאר התבלינים וממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד דקה-שתיים, תוך כדי ערבוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל על אש קטנה, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהכרוב מתרכך - בערך עשרים דקות עד חצי שעה.
כרוב ירוק מבושל עם עדשים אדומות

שלב 1 מתוך 4

מסלקים את העלים החיצוניים של הכרוב. חותכים לרצועות באורך של 5 ס"מ ורוחב של 1-2 ס"מ.

כרוב ירוק מבושל עם עדשים אדומות

שלב 2 מתוך 4

מחממים את השמן על אש גבוהה ומוסיפים את עלי הדפנה וזרעי הכמון. אחרי כמה שניות, כשעלי הדפנה משנים את צבעם, מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב עוד חצי דקה-דקה. העדשים ישנו את צבעם לצהוב.

כרוב ירוק מבושל עם עדשים אדומות

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הכרוב ושאר התבלינים וממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד דקה-שתיים, תוך כדי ערבוב.

כרוב ירוק מבושל עם עדשים אדומות

שלב 4 מתוך 4

סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל על אש קטנה, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהכרוב מתרכך - בערך עשרים דקות עד חצי שעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים