דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה בבשמל ואספרגוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה בבשמל ואספרגוס

לזניה בבשמל ואספרגוס

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: הדס וקנין
לזניה מעלה לזניה טריה אחד, גדול וגמיש, ושכבות של אספרגוס, בשמל וגבינות, פשוט תענוג

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
5  כפות
חמאה
1 
בצל גדול
4  שיני
שום
4  כוסות
חלב
4  כפות
קמח לבן
25  גבעולים
אספרגוס
100  גרם
גבינת מוצרלה
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הבצל ומטגנים ב-2 כפות חמאה עד שקיפות, קוצצים את השום ומוסיפים לחמאה והבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל מכינים את רוטב הבשמל: ממיסים את יתר החמאה ובהדרגה מוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד איחוד מוחלט. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, מתבלים. מוסיפים את רוטב הבשמל לבצל והשום שטוגנו בחמאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את האספרגוס ומוסיפים לתערובת על האש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים מעט חלב, על מנת לדלל את הרוטב, וממתינים להסמכה שוב, יחד עם האספרגוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את עלה הלזנייה בתבנית כך שרובו מחוץ לתבנית אך עדיין מכסה את התחתית. שופכים שכבה מהתערובת, מפזרים מעל שכבה של מוצרלה מגורדת ושכבה של פרמזן מגורדת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקפלים את העלה שוב כך שהוא מכסה את המילוי ומוסיפים עוד שתי שכבות באותו האופן.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים לתנור לרבע שעה, אוכלים חם.
לזניה בבשמל ואספרגוס

שלב 1 מתוך 7

קוצצים את הבצל ומטגנים ב-2 כפות חמאה עד שקיפות, קוצצים את השום ומוסיפים לחמאה והבצל.

לזניה בבשמל ואספרגוס

שלב 2 מתוך 7

במקביל מכינים את רוטב הבשמל: ממיסים את יתר החמאה ובהדרגה מוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד איחוד מוחלט. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, מתבלים. מוסיפים את רוטב הבשמל לבצל והשום שטוגנו בחמאה.

לזניה בבשמל ואספרגוס

שלב 3 מתוך 7

קוצצים את האספרגוס ומוסיפים לתערובת על האש.

לזניה בבשמל ואספרגוס

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים מעט חלב, על מנת לדלל את הרוטב, וממתינים להסמכה שוב, יחד עם האספרגוס.

לזניה בבשמל ואספרגוס

שלב 5 מתוך 7

מניחים את עלה הלזנייה בתבנית כך שרובו מחוץ לתבנית אך עדיין מכסה את התחתית. שופכים שכבה מהתערובת, מפזרים מעל שכבה של מוצרלה מגורדת ושכבה של פרמזן מגורדת.

לזניה בבשמל ואספרגוס

שלב 6 מתוך 7

מקפלים את העלה שוב כך שהוא מכסה את המילוי ומוסיפים עוד שתי שכבות באותו האופן.

לזניה בבשמל ואספרגוס

שלב 7 מתוך 7

מכניסים לתנור לרבע שעה, אוכלים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • לזניה עם בשר וירקות

    לזניה עם בשר וירקות

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים