דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה בשרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה בשרית

לזניה בשרית

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
לזניה בשרית מפנקת ועשירה במילוי בשר טחון וברוטב עגבניות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
500  גרם
בשר בקר טחון 1
1  חבילה
בצלי שאלוט פרוסים דק קצוצים דק
1  פחית
רסק עגבניות
1  בקבוק
רוטב עגבניות לפיצה
4  שיני
שום
0.25  קורט
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0.5  כפית
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצלצלים עד לשקיפות, מוסיפים את העגבניות החתוכות מהקופסה ורוטב העגבניות, מערבבים מעט, מוסיפים מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים.
  • שלב 2

    30 דקות
    מוסיפים את הבשר ומערבבים כדי שלא ייווצרו גושים. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות בערך. צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים שכבת עלי לזניה בתבנית מלבנית, מעליהם הבשר ורוטב ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר.
  • שלב 4

    40 דקות
    מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות בערך. אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף.
לזניה בשרית

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבצלצלים עד לשקיפות, מוסיפים את העגבניות החתוכות מהקופסה ורוטב העגבניות, מערבבים מעט, מוסיפים מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים.

לזניה בשרית

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הבשר ומערבבים כדי שלא ייווצרו גושים. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות בערך. צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש.

לזניה בשרית

שלב 3 מתוך 4

מסדרים שכבת עלי לזניה בתבנית מלבנית, מעליהם הבשר ורוטב ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר.

לזניה בשרית

שלב 4 מתוך 4

מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות בערך. אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים