דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לזניה חלבית עשירה בירקות וטעמים לארוחה עם כל המשפחה בצהריים, בערב או אפילו בפיקניק. מזינה, טעימה ופשוטה להכנה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
12 
פרפקטו דפי לזניה חדש
800  מיליליטר
רסק עגבניות
6  כפות
שמנת מתוקה תוספת לרוטב עגבניות
1  טיפה
סוכר לבן תוספת לרוטב עגבניות
8  פרוסות
פנים של חציל מנוקזות מנוזלים, מיובשות ומטוגנות בשמן זית מ
5 
פלפל אדום קלויים או בתחמיץ ולסנן לפני השימוש
1 
קישוא חתוך ופרוס לפרוסות אורך ומטוגן קלות בשמן זית
100  גרם
גבינת מפוררת
200  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני 200-180 מעלות. מרפדים את התבנית בכמה כפות רוטב עגבניות.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים 3 עלי לזניה על הרוטב, ומניחים עוד מעט רוטב על העלים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים את פרוסות החציל המטוגנות, בוזקים מעל כשליש מכמות המוצרלה המגורדת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים עוד שכבת עלי לזניה, ומצפים במעט רוטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים שכבה של פלפלים קלויים וזוקיני, ומפזרים עליהם גבינת עיזים מפוררת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים עוד שכבה של עלי לזניה, ועליה שופכים שכבה עבה של רוטב, מסיימים בבזיקת שארית המוצרלה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בתנור מחומם (בחלקו הנמוך) 30 דקות עד שהמאפה מוכן.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים מהתנור, ומשהים כעשר דקות לפני שפורסים ומגישים. בתיאבון!
לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור לחום בינוני 200-180 מעלות. מרפדים את התבנית בכמה כפות רוטב עגבניות.

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 2 מתוך 8

שמים 3 עלי לזניה על הרוטב, ומניחים עוד מעט רוטב על העלים.

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 3 מתוך 8

מסדרים את פרוסות החציל המטוגנות, בוזקים מעל כשליש מכמות המוצרלה המגורדת.

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 4 מתוך 8

מניחים עוד שכבת עלי לזניה, ומצפים במעט רוטב.

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 5 מתוך 8

מניחים שכבה של פלפלים קלויים וזוקיני, ומפזרים עליהם גבינת עיזים מפוררת.

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 6 מתוך 8

מניחים עוד שכבה של עלי לזניה, ועליה שופכים שכבה עבה של רוטב, מסיימים בבזיקת שארית המוצרלה.

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 7 מתוך 8

אופים בתנור מחומם (בחלקו הנמוך) 30 דקות עד שהמאפה מוכן.

לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

שלב 8 מתוך 8

מוציאים מהתנור, ומשהים כעשר דקות לפני שפורסים ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים