דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה תרד בקלי קלות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה תרד בקלי קלות

לזניה תרד בקלי קלות

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
המאפה האיטלקי הידוע בלבוש דל קלוריות טעים, שמח ולא משמין

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
500  גרם
גבינה לבנה 5%
2 
ביצה
200  גרם
תרד טריים שטופים וקצוצים דק
1  צנצנת
רוטב עגבניות מוכן ללזניה
6  פרוסות
גבינה צהובה
10  עלים
בזיליקום טריים או קצוצים או כף מיובשים טחונים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה גדולה את הגבינה עם הביצים. מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את עלי התרד והבזיליקום.
  • שלב 2

    0 דקות
    בתבנית פיירקס מלבנית גדולה מסדרים שכבה של עלי לזניה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרטיבים אותם ב1/4 כוס מים. מעל משטחים 1/3 מרוטב העגבניות ו1/3 מתערובת הגבינה.
  • שלב 4

    0 דקות
    שוב מסדרים שכבת עלי לזניה ושוב עגבניות וגבינה. חוזרים על שלבים 3 פעמים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעל הכל מסדרים שכבת פרוסות גבינה צהובה 5%.
  • שלב 6

    40 דקות
    מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים עד שעלי הלזניה מתרככים לגמרי, כ-40 דקות ומגישים חם.
לזניה תרד בקלי קלות

שלב 1 מתוך 6

מערבבים בקערה גדולה את הגבינה עם הביצים. מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את עלי התרד והבזיליקום.

לזניה תרד בקלי קלות

שלב 2 מתוך 6

בתבנית פיירקס מלבנית גדולה מסדרים שכבה של עלי לזניה.

לזניה תרד בקלי קלות

שלב 3 מתוך 6

מרטיבים אותם ב1/4 כוס מים. מעל משטחים 1/3 מרוטב העגבניות ו1/3 מתערובת הגבינה.

לזניה תרד בקלי קלות

שלב 4 מתוך 6

שוב מסדרים שכבת עלי לזניה ושוב עגבניות וגבינה. חוזרים על שלבים 3 פעמים.

לזניה תרד בקלי קלות

שלב 5 מתוך 6

מעל הכל מסדרים שכבת פרוסות גבינה צהובה 5%.

לזניה תרד בקלי קלות

שלב 6 מתוך 6

מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים עד שעלי הלזניה מתרככים לגמרי, כ-40 דקות ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים