דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות מקמח מלא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות מקמח מלא

לחמניות מקמח מלא

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: נופר
כשתכינו את הלחמניות הנפלאות האלה, כל הבית יתמלא בריח משכר של מאפים טריים

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
750  גרם
קמח חיטה מלא
250  גרם
קמח לבן
3  כפות
שמרים יבשים
2  כפות
סוכר לבן
1.5  כפות
מלח
2.5  כוסות
מים פושרים
5  כפות
שמן זית
1 
ביצה לציפוי
0  לפי הטעם
שומשום לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הקמח, השמרים, המלח והסוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המים והשמן ולשים עד שיוצא בצק אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-20-30 חתיכות ויוצרים עיגולים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את הלחמניות על תבנית אפייה משומנת, מכסים ומתפיחים שוב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מברישים את הלחמניות בביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות עד שהן משחימות.
לחמניות מקמח מלא

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את הקמח, השמרים, המלח והסוכר.

לחמניות מקמח מלא

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את המים והשמן ולשים עד שיוצא בצק אחיד.

לחמניות מקמח מלא

שלב 3 מתוך 6

מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.

לחמניות מקמח מלא

שלב 4 מתוך 6

מחלקים את הבצק ל-20-30 חתיכות ויוצרים עיגולים.

לחמניות מקמח מלא

שלב 5 מתוך 6

מניחים את הלחמניות על תבנית אפייה משומנת, מכסים ומתפיחים שוב.

לחמניות מקמח מלא

שלב 6 מתוך 6

מברישים את הלחמניות בביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות עד שהן משחימות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים