המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מלהיטים את הווק ומוסיפים את השמן ואת הירקות.
מקפיצים 2-3 דקות ומוסיפים את האטריות.
מקפיצים עוד 2 דקות.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה - סויה, טריאקי, סילאן ושמן שומשום.
יוצקים רוטב על הירקות, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מפזרים בצל ירוק ובוטנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1