דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חרירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חרירה

מרק חרירה

(0)
160 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלי
מרק חרירה מדהים בטעמיו. מתאים לימים קרים ומחמם את הלב ואת הנשמה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
1 
עצמות
1  כוס
עדשים שחורות מושרים
1  כוס
גרגירי חומוס מושרה
3  כפות
קמח לבן
6  גבעולים
סלרי קצוץ
1 
עגבנייה מקולפת קצוצה
2 
בצל קצוצים
0.5  זר
פטרוזיליה
0.5  זר
כוסברה
0  לפי הטעם
פלפל
0.5  כפית
כורכום
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

160 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לסיר את הסלרי , העגבנייה והבצלים הקצוצים ומאדים על להבה גדולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים כל הזמן
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את העדשים, החומוס, התבלינים, העצמות והבשר וממלאים במים כמעט עד הסוף.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים עד לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה.
  • שלב 5

    120 דקות
    ממשיכים לבשל כ-120 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומבשלים עוד קצת.
  • שלב 7

    1 דקות
    מערבבים קמח (ניתן להמיר את הקמח בקמח תירס באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם חצי כוס מים.
  • שלב 8

    0 דקות
    לקראת הסוף מוסיפים דרך מסננת את הלימון ואת הקמח.
  • שלב 9

    0 דקות
    ההסמכה שנוצרת היא חמוצה מעט ומדהימה וזהו המרק מוכן
מרק חרירה

שלב 1 מתוך 9

מכניסים לסיר את הסלרי , העגבנייה והבצלים הקצוצים ומאדים על להבה גדולה.

מרק חרירה

שלב 2 מתוך 9

מערבבים כל הזמן

מרק חרירה

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים את העדשים, החומוס, התבלינים, העצמות והבשר וממלאים במים כמעט עד הסוף.

מרק חרירה

שלב 4 מתוך 9

מבשלים עד לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה.

מרק חרירה

שלב 5 מתוך 9

ממשיכים לבשל כ-120 דקות.

מרק חרירה

שלב 6 מתוך 9

מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומבשלים עוד קצת.

מרק חרירה

שלב 7 מתוך 9

מערבבים קמח (ניתן להמיר את הקמח בקמח תירס באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם חצי כוס מים.

מרק חרירה

שלב 8 מתוך 9

לקראת הסוף מוסיפים דרך מסננת את הלימון ואת הקמח.

מרק חרירה

שלב 9 מתוך 9

ההסמכה שנוצרת היא חמוצה מעט ומדהימה וזהו המרק מוכן

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים