המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הכרוב, פורסים הכי דק שניתן ומעבירים לקערה.
מערבבים את שאר החומרים לרוטב אחיד. מעבירים לקערת הכרוב ומערבבים היטב עד שכל הכרוב עטוף ברוטב.
מכסים ומניחים במקרר עד שמתאסף רוטב בתחתית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0