המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופים סלקים בתנור (180 מעלות לשעה בתוך נייר כסף) ומצננים. מקלפים.
חותכים לשמיניות או חתיכות בגודל שרוצים ומערבבים בקערה עם שמן זית.
להכנת הרוטב: טוחנים יחד פטה, יוגורט, מיץ לימון ופלפל שחור עם מעט מים עד קבלת רוטב נוזלי אך סמיך.
מסדרים את הסלקים בכלי הגשה עם הרוטב, ומגישים עם מעט רכז רימונים, אגוזי מלך קצוצים, פטרוזיליה קצוצה וקרוטונים. ניתן גם להוסיף לסלט עלי בייבי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0