דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט סתיו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט סתיו

סלט סתיו

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
כרוב אדום וגם לבן, גזר ותפוחים חמוצים. מתבלים ברוטב יין לבן פרחוני ומיץ לימון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב סגול קטן
1 
כרוב קטן
1  כף
מלח
5  כוסות
מים או עד 6 כוסות, רותחים
3 
גזר בינוניים מגוררים גס
2 
תפוח עץ חמוצים וקשים, מגוררים במגררת גסה
0.5  כוס
בצל ירוק קצוץ
3  כפות
שמן קנולה או שמן זית
0.25  כוס
מיץ לימון
0.25  כוס
יין לבן
1  קורט
פלפל שחור
1  קורט
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הכרובים לרצועות דקות, שמים בקערה, מפזרים את המלח, מערבבים היטב ויוצקים 5-6 כוסות מים רותחים. משרים לשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים וסוחטים היטב את הכרובים הקצוצים ושמים בקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הגזר, תפוחי העץ המגוררים, והבצל. מתבלים בשמן, מיץ לימון, יין, פלפל וסוכר. מערבבים היטב עד לקבלת סלט אחיד עטוף ברוטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים ומשהים במקרר כ-3-4 שעות למיצוי הטעם.
סלט סתיו

שלב 1 מתוך 4

קוצצים את הכרובים לרצועות דקות, שמים בקערה, מפזרים את המלח, מערבבים היטב ויוצקים 5-6 כוסות מים רותחים. משרים לשעה.

סלט סתיו

שלב 2 מתוך 4

מסננים וסוחטים היטב את הכרובים הקצוצים ושמים בקערה.

סלט סתיו

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הגזר, תפוחי העץ המגוררים, והבצל. מתבלים בשמן, מיץ לימון, יין, פלפל וסוכר. מערבבים היטב עד לקבלת סלט אחיד עטוף ברוטב.

סלט סתיו

שלב 4 מתוך 4

מכסים ומשהים במקרר כ-3-4 שעות למיצוי הטעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט קוסקוס עם עשבי תיבול, פירות העונה ופיצוחים

    סלט קוסקוס עם עשבי תיבול, פירות העונה ופיצוחים

    25 דקות קל
  • סלט כרוב עם שומשום קלוי של אתי

    סלט כרוב עם שומשום קלוי של אתי

    15 דקות בינוני
  • סלט כרוב ותפוזים

    סלט כרוב ותפוזים

    15 דקות קל
  • סלט פלפלים צבעוני

    סלט פלפלים צבעוני

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים