דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט פצפוצי אורז ורוטב צ'ילי מתוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט פצפוצי אורז ורוטב צ'ילי מתוק

סלט פצפוצי אורז ורוטב צ'ילי מתוק

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
החולשה היחידה של הסלט המקורי והטעים הזה היא שחייבים להגיש אותו ממש מיד, כיוון שפצפוצי האורז מאבדים את הפריכות שלהם תוך דקות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
עגבנייה
2 
מלפפונים
1  שן
שום
1 
בצל
0.5  כוס
צנוברים
0.5  כוס
שקדים פרוסים
2  כוסות
פצפוצי אורז
1  כפית
מלח
0.25  כוס
רוטב צ'ילי מתוק כשר לפסח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    10 דקות
    מתחילים דווקא בצנוברים (ניתן להמיר את הצנוברים בשקדים או גרעיני חמניות קלופים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון): מחממים מחבת גדולה וקולים בה את הפיצוחים עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את כל החומרים ומערבבים. הרוטב אינו צריך "להטביע" את הסלט אלא רק לספק לו טעם. הרעיון הוא לשמור את הפצפוצים פריכים ולא רטובים. טועמים, ורק אם מרגישים שחסר טעם מוסיפים עוד קצת רוטב.
סלט פצפוצי אורז ורוטב צ'ילי מתוק

שלב 1 מתוך 2

מתחילים דווקא בצנוברים (ניתן להמיר את הצנוברים בשקדים או גרעיני חמניות קלופים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון): מחממים מחבת גדולה וקולים בה את הפיצוחים עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.

סלט פצפוצי אורז ורוטב צ'ילי מתוק

שלב 2 מתוך 2

מוסיפים את כל החומרים ומערבבים. הרוטב אינו צריך "להטביע" את הסלט אלא רק לספק לו טעם. הרעיון הוא לשמור את הפצפוצים פריכים ולא רטובים. טועמים, ורק אם מרגישים שחסר טעם מוסיפים עוד קצת רוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים