דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג' מקמח שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג' מקמח שמרים

ספינג' מקמח שמרים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הודיה מלכה
הקינוח המרוקאי הנהדר, במתכון מסורתי שישדרג כל אירוח אחרי ארוחה טובה וכמובן - לא לשכוח תה עם נענע ליד

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1.5  ליטר
שמן קנולה
0.5  כוס
סוכר לבן
800  מיליליטר
מים פושרים
1  כפית
מלח
1  כפית
תמצית וניל
0  לפי הטעם
אבקת סוכר לעיטור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שופכים את חבילת קמח השמרים לקערה גדולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים מלח, סוכר ותמצית הווניל.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים 400 מ"ל מים ולשים היטב, אך לא יותר מדי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את שאר המים ולשים שוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים ומתפיחים עד הכפלת הבצק.
  • שלב 6

    0 דקות
    לשים להוצאת אוויר, ומתפיחים שוב.
  • שלב 7

    0 דקות
    בסיום התפיחה, לוקחים סיר גדול וממלאים אותו בשמן לטיגון עמוק.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכינים כדורים בינוניים מהבצק, ושמים אותם בטיפה שמן.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצרים צורת טבעת ומיד שמים בשמן הרותח.
  • שלב 10

    0 דקות
    כאשר הטבעות מזהיבות ותפוחות, מוציאים למסננת.
  • שלב 11

    0 דקות
    לסיום מפזרים מעל אבקת סוכר לפי הטעם. בתיאבון!
ספינג' מקמח שמרים

שלב 1 מתוך 11

שופכים את חבילת קמח השמרים לקערה גדולה.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 2 מתוך 11

מוסיפים מלח, סוכר ותמצית הווניל.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 3 מתוך 11

יוצקים 400 מ"ל מים ולשים היטב, אך לא יותר מדי.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים את שאר המים ולשים שוב.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 5 מתוך 11

מכסים ומתפיחים עד הכפלת הבצק.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 6 מתוך 11

לשים להוצאת אוויר, ומתפיחים שוב.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 7 מתוך 11

בסיום התפיחה, לוקחים סיר גדול וממלאים אותו בשמן לטיגון עמוק.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 8 מתוך 11

מכינים כדורים בינוניים מהבצק, ושמים אותם בטיפה שמן.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 9 מתוך 11

יוצרים צורת טבעת ומיד שמים בשמן הרותח.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 10 מתוך 11

כאשר הטבעות מזהיבות ותפוחות, מוציאים למסננת.

ספינג' מקמח שמרים

שלב 11 מתוך 11

לסיום מפזרים מעל אבקת סוכר לפי הטעם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספינג' - סופגניה מרוקאית

    ספינג' - סופגניה מרוקאית

    100 דקות בינוני
  • הספינג' של מרים

    הספינג' של מרים

    180 דקות בינוני
  • ספינג' מרוקאי אסלי

    ספינג' מרוקאי אסלי

    240 דקות בינוני
  • ספינג' סופגניות ממרוקו

    ספינג' סופגניות ממרוקו

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים