המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה גדולה את הסוכר, תמצית וניל, ביצים, קליפה מגורדת ומלח ומקציפים יחד עד קבלת תערובת קצפית.
מוסיפים את השמן בזרם דק לתערובת תוך כדי הקצפה.
מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מערבבים את הקמח, אבקת אפיה, קוקוס וסולת בנפרד ומוספים לתערובת. בוחשים עד קבלת בצק חלק.
יוצקים את התערובת לתבנית מס 26 משומנת ואופים 50 דקות בחום בינוני.
בודקים עם קיסם. אם הוא לא יוצא נקי, אופים עוד כעשר דקות.
מבשלים יחד את החומרים לסירופ. כאשר הנוזל מסמיך הוא מוכן.
יוצקים את הסירופ על העוגה באופן שווה בעודה חמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0