דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פוקצ'ה עם בצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פוקצ'ה עם בצל

פוקצ'ה עם בצל

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
הלחם האיטלקי, תפוח ומלא בועות אוויר, בתוספת בצל ושמן זית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח לבן
2  כפות
שמרים יבשים
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
300  מיליליטר
מים
1 
בצל קצוץ דק
5  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל הקצוץ, עד שקיפות. מוציאים את הבצל מהמחבת ומניחים בצלוחית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, הסוכר והשמרים לקערת מיקסר ומערבלים במשך כדקה אחת.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים 3 כפות שמן ומערבלים. יוצקים את המים לאט, תוך כדי ערבול. מערבלים במשך כ- 8 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים במשך כ- 2 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה במגבת לחה במקום חמים, עד להכפלת נפחו, במשך כ-60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את האוויר מן הבצק ע"י לישה. ונותנים לבצק לתפוח פעם נוספת במשך כ- 30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינים את הפוקצ'ה: מחלקים את הבצק לשני כדורים, ויוצרים צורת דיסק בעובי 2 ס"מ.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים על פני הבצק את שמן הזית, ומפזרים את הבצל המטוגן.
  • שלב 9

    0 דקות
    מתפיחים את הבצק במשך כ-15 דקות נוספות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מפזרים על פני הבצק מעט מלח גרוס.
  • שלב 11

    0 דקות
    מכניסים את תבנית האפייה עם הבצק והבצל לתנור אפייה. שחומם מראש לטמפרטורה של 270 מעלות למשך כ-10 דקות.
  • שלב 12

    0 דקות
    מורידים את הטמפרטורה ל- 200 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ-10 דקות נוספות, עד לקבלת צבע זהוב עמוק. בתאבון......
פוקצ'ה עם בצל

שלב 1 מתוך 12

במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל הקצוץ, עד שקיפות. מוציאים את הבצל מהמחבת ומניחים בצלוחית.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 2 מתוך 12

מוסיפים את הקמח, הסוכר והשמרים לקערת מיקסר ומערבלים במשך כדקה אחת.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 3 מתוך 12

יוצקים 3 כפות שמן ומערבלים. יוצקים את המים לאט, תוך כדי ערבול. מערבלים במשך כ- 8 דקות.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 4 מתוך 12

מוסיפים את המלח ומערבלים במשך כ- 2 דקות נוספות.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 5 מתוך 12

מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה במגבת לחה במקום חמים, עד להכפלת נפחו, במשך כ-60 דקות.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 6 מתוך 12

מוציאים את האוויר מן הבצק ע"י לישה. ונותנים לבצק לתפוח פעם נוספת במשך כ- 30 דקות.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 7 מתוך 12

מכינים את הפוקצ'ה: מחלקים את הבצק לשני כדורים, ויוצרים צורת דיסק בעובי 2 ס"מ.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 8 מתוך 12

מניחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים על פני הבצק את שמן הזית, ומפזרים את הבצל המטוגן.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 9 מתוך 12

מתפיחים את הבצק במשך כ-15 דקות נוספות.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 10 מתוך 12

מפזרים על פני הבצק מעט מלח גרוס.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 11 מתוך 12

מכניסים את תבנית האפייה עם הבצק והבצל לתנור אפייה. שחומם מראש לטמפרטורה של 270 מעלות למשך כ-10 דקות.

פוקצ'ה עם בצל

שלב 12 מתוך 12

מורידים את הטמפרטורה ל- 200 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ-10 דקות נוספות, עד לקבלת צבע זהוב עמוק. בתאבון......

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    פוקצ'ה מלאה בדברים טובים

    40 דקות קל
  • פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    פוקצ'ה עם פלפלים ובצל

    40 דקות בינוני
  • פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    פוקצ'ה עם רוזמרין ושמן זית

    240 דקות בינוני
  • פוקצ'ה אישית

    פוקצ'ה אישית

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים