דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים

פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
פשטידת עוגה מתוקה וטעימה

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
אטריות
2 
תפוח עץ גדולים
0.5  כוס
ריבת משמש
100  גרם
צימוקים
0.5  כוס
סוכר לבן לבן
0.5  כוס
סוכר חום חום
3 
ביצה טרופות
3  כפות
קמח לבן רגיל
0.33  כוס
שמן קנולה
0.5  כפית
מלח
2  כפיות
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות במים 5 דק', עד לחצי ריכוך, ואז מעבירים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, משרים את הצימוקים במים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מגררים את תפוחי העץ ומוסיפים לאיטריות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את הצימוקים. מוסיפים לקערה ומוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הריבה, השמן והמלח ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, הקמח והקינמון ומערבבים שוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשפוך את התערובת לתבנית משומנת, מורחים את התערובת למעלה במעט שמן, מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות ואופים כ-40-45 דק' או עד שמזהיב מעט. בתאבון!
פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את האטריות במים 5 דק', עד לחצי ריכוך, ואז מעבירים לקערה.

פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים

שלב 2 מתוך 5

בינתיים, משרים את הצימוקים במים.

פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים

שלב 3 מתוך 5

מגררים את תפוחי העץ ומוסיפים לאיטריות.

פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים

שלב 4 מתוך 5

מסננים את הצימוקים. מוסיפים לקערה ומוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הריבה, השמן והמלח ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, הקמח והקינמון ומערבבים שוב.

פשטידת אטריות עם תפוחי עץ וצימוקים

שלב 5 מתוך 5

לשפוך את התערובת לתבנית משומנת, מורחים את התערובת למעלה במעט שמן, מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות ואופים כ-40-45 דק' או עד שמזהיב מעט. בתאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים