דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בצל ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בצל ופטריות

פשטידת בצל ופטריות

(1)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: פזית סבג
מתכון פשוט וקל לפשטידה שכולם אוהבים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
בצל גדולים פרוסים
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  מיכל
שמנת מתוקה
100  גרם
גבינה צהובה
4  כפות
קמח לבן
4 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן במעט שמן את הבצלים הפרוסים עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את קופבת הפטריות ולהמשיך בטיגון עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.לכבות את הגז.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את הביצים אחת בכל פעם ולערבב בין אחת לשניה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את השמנת,מלח,פלפל,קמח וגבינה צהובה ולערבב.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשמן תבנית פאי ולשטח את התבנית בתוכה.
  • שלב 6

    40 דקות
    לאפות בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה בערך 30-40 דקות.
פשטידת בצל ופטריות

שלב 1 מתוך 6

לטגן במעט שמן את הבצלים הפרוסים עד להזהבה.

פשטידת בצל ופטריות

שלב 2 מתוך 6

להוסיף את קופבת הפטריות ולהמשיך בטיגון עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.לכבות את הגז.

פשטידת בצל ופטריות

שלב 3 מתוך 6

להוסיף את הביצים אחת בכל פעם ולערבב בין אחת לשניה.

פשטידת בצל ופטריות

שלב 4 מתוך 6

להוסיף את השמנת,מלח,פלפל,קמח וגבינה צהובה ולערבב.

פשטידת בצל ופטריות

שלב 5 מתוך 6

לשמן תבנית פאי ולשטח את התבנית בתוכה.

פשטידת בצל ופטריות

שלב 6 מתוך 6

לאפות בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה בערך 30-40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים