דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בשר כפרית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בשר כפרית

פשטידת בשר כפרית

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידת בשר בבצק עלים, ארוחה טעימה ומשביעה לערב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
שמן קנולה לטיגון
1 
בצל גדול קצוץ
600  גרם
בשר בקר טחון טחון
500  גרם
פטריות שמפיניון טריות או משומרות, חתוכות
0.75  כוס
אפונה וגזר קפואים קפואים
200  גרם
רסק עגבניות
2  כפות
רוטב ווסטרשיר לא הכרחי
1  כפית
סוכר לבן או טבלית אחת של ממתיק מלאכותי
3  טיפות
טבסקו לא הכרחי
0.25  כוס
מים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג אסם
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג' אסם
1  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
קינמון טחון טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
400  גרם
בצק עלים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת עמוקה, או בסיר רחב מעל להבה גבוהה. מטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד לגוון זהוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן. מפוררים את הבשר בכף עץ, ומטגנים עד לגוון שחום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הפטריות, האפונה והגזר (אפשר בעודם קפואים), את רסק העגבניות, רוטב הווסטרשיר, הסוכר, הטבסקו והמים, ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים כ-10 דקות נוספות בבחישה מתמדת. מתבלים בכל התבלינים ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות. בוחשים מדי פעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    משמנים תבנית עגולה חסינת-אש.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרדדים מחצית מהבצק על משטח מקומח קלות. מניחים את הבצק המרודד בתחתית התבנית, כששולי הבצק גבוהים משולי התבנית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 220 מעלות, כ-5 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים את תערובת הבשר לקלתית הבצק.
  • שלב 9

    0 דקות
    מרדדים את הבצק הנותר ומכסים בו את הפשטידה. חותכים את שולי הבצק שנותרו מחוץ לדופנות התבנית, ומשאירים כ-2 ס"מ בצק שיאפשרו את "סגירת" הפשטידה.
  • שלב 10

    0 דקות
    צובטים את קצות הבצק סביב הקלתית ומכסה הפשטידה, ו-"סוגרים" את הפשטידה. מנקבים במזלג כמה חורים במכסה הפשטידה.
  • שלב 11

    0 דקות
    אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהבצק מזהיב. מוציאים ומגישים חם. בתיאבון!
פשטידת בשר כפרית

שלב 1 מתוך 11

מחממים את השמן במחבת עמוקה, או בסיר רחב מעל להבה גבוהה. מטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד לגוון זהוב.

פשטידת בשר כפרית

שלב 2 מתוך 11

מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן. מפוררים את הבשר בכף עץ, ומטגנים עד לגוון שחום.

פשטידת בשר כפרית

שלב 3 מתוך 11

מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הפטריות, האפונה והגזר (אפשר בעודם קפואים), את רסק העגבניות, רוטב הווסטרשיר, הסוכר, הטבסקו והמים, ומערבבים היטב.

פשטידת בשר כפרית

שלב 4 מתוך 11

מבשלים כ-10 דקות נוספות בבחישה מתמדת. מתבלים בכל התבלינים ומערבבים.

פשטידת בשר כפרית

שלב 5 מתוך 11

מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות. בוחשים מדי פעם.

פשטידת בשר כפרית

שלב 6 מתוך 11

משמנים תבנית עגולה חסינת-אש.

פשטידת בשר כפרית

שלב 7 מתוך 11

מרדדים מחצית מהבצק על משטח מקומח קלות. מניחים את הבצק המרודד בתחתית התבנית, כששולי הבצק גבוהים משולי התבנית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 220 מעלות, כ-5 דקות.

פשטידת בשר כפרית

שלב 8 מתוך 11

מעבירים את תערובת הבשר לקלתית הבצק.

פשטידת בשר כפרית

שלב 9 מתוך 11

מרדדים את הבצק הנותר ומכסים בו את הפשטידה. חותכים את שולי הבצק שנותרו מחוץ לדופנות התבנית, ומשאירים כ-2 ס"מ בצק שיאפשרו את "סגירת" הפשטידה.

פשטידת בשר כפרית

שלב 10 מתוך 11

צובטים את קצות הבצק סביב הקלתית ומכסה הפשטידה, ו-"סוגרים" את הפשטידה. מנקבים במזלג כמה חורים במכסה הפשטידה.

פשטידת בשר כפרית

שלב 11 מתוך 11

אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהבצק מזהיב. מוציאים ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים