מבשלים את הפסטה ובינתיים מערבבים גבינות מגוררות וקוטג' בקערה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
את שני החלבונים מקציפים לקצף יציב (אך לא יבש) ומוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.
שלב 3
0 דקות
מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים לקערה.
שלב 4
0 דקות
ניתן להוסיף עשבי תיבול טריים או זרעוני קצח.
שלב 5
0 דקות
להעביר את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ולאפות בחום של 200 מעלות. אחרי עשר דקות בערך, כשמתחיל להזהיב, לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות עוד כעשר דקות. להוריד נייר כסף, לפזר פרזמן מגורר ולהמשיך לאפות עוד חמש דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1