מערבבים היטב וצורבים חזק.
2 דקות לפני סיום הצריבה מוסיפים שום פרוס וממשיכים לערבב.
שלב 4
1 דקות
מעבירים את הירקות לכלי נוח לטחינה ומוסיפים בזיליקום טרי, תבלינים ומים.
טוחנים היטב ומניחים את הרוטב בצד.
שלב 5
3 דקות
באותו הסיר (מלוכלך) שמים כף שמן זית ומטגנים את הפתיתים במשך 3 דקות על אש בינונית.
לאחר מכן שופכים את הרוטב שהכנו מראש פנימה, מערבבים היטב וסוגרים במכסה לבישול של דקות.
שלב 6
10 דקות
פותחים את המכסה מערבבים במזלג על תחתית הסיר וסוגרים בפעם האחרונה לעוד 3 דקות.
אחרי 6 דקות של בישול מכבים את האש ונותנים לפתיתים 10 דקות מנוחה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0