המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
חותכים את הנקניקיות לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר. מטגנים יחד עם הבצל עד שהנקניקיות מתחממות ומעט משחימות.
מוסיפים את הפתיתים לסיר ומערבבים היטב עם הבצל והנקניקיות. מוסיפים את התבלינים ואת רוטב עגבניות ומים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על חום נמוך במשך 10-12 דקות, עד שהמים נספגים והפתיתים רכים.
הגשה: מסיימים את הבישול, מכבים את הלהבה ומניחים לסיר לעמוד מכוסה לעוד 5 דקות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0