דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קישואים עגולים במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קישואים עגולים במילוי בשר

קישואים עגולים במילוי בשר

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Doron kobo
הקישואים המושלמים להגשה: במילוי בשר, אורז ותיבול עשיר, בבישול איטי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
זוקיני עגולים ומרוקנים מתוכן
2 
בצל קצוץ דק
500  גרם
בשר בקר טחון
0.5  כוס
אורז ארוך
0.5  זר
כוסברה קצוץ דק
1  קורט
בהרט
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל שחור
2  כפות
רכז רימונים
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
2  כפיות
חוויאג'
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
סילאן
1  חבילה
רסק עגבניות קטנה
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1.5  כוסות
מים חמים
2  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
0.25  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הראש של הקישוא בערך כחצי ס"מ. מרוקנים את תוכן הקישוא עם כף פריזיין, שומרים בצד את תוכן שני קישואים וקוצצים דק מאוד.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר שרוקנו את הקישואים קוצצים את שני הבצלים. מכניסים למחבת רחבה עם מעט שמן, מטגנים את הבצל על אש נמוכה.
  • שלב 3

    0 דקות
    תוך כדי טיגון הבצל קוצצים את הפיטריות דק.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שהבצל הזהיב מתחילים להכניס את הבשר פנימה, כל פעם קצת ומפוררים עם מזלג, עד שסיימנו את כמות הבשר.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את האורז. בוחשים ומוסיפים את הפיטריות. בוחשים עד שהצטמקו.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את רכז הרימונים, פלפל שחור, מלח, בהרט וכוסברה.
  • שלב 7

    0 דקות
    בקערית מרק להכניס את החוויאג', רוטב סויה, סילאן תמרים, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, רוטב טריאקי והמים החמים בסוף. בוחשים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מסדרים בסיר רחב את הקישואים וממלאים אחד אחד במלית. בגמר המילוי מפזרים את מה שנשאר מהמלית בין הקישואים, כולל את תוכן הקישואים שקצצנו דק, ומעל כל זה יוצקים את הרוטב בין הקישואים.
  • שלב 9

    0 דקות
    לוקחים כף ויוצקים מהרוטב כף לכל קישוא. מחזירים את הכובעים של הקישואים שחתכנו ומכסים את הקישואים. הרוטב צריך לכסות כשני שליש מגובה הקישואים.
  • שלב 10

    60 דקות
    מבשלים על להבה גבוהה עד אשר הרוטב רותח. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 60 דקות.
קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 1 מתוך 10

חותכים את הראש של הקישוא בערך כחצי ס"מ. מרוקנים את תוכן הקישוא עם כף פריזיין, שומרים בצד את תוכן שני קישואים וקוצצים דק מאוד.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 2 מתוך 10

לאחר שרוקנו את הקישואים קוצצים את שני הבצלים. מכניסים למחבת רחבה עם מעט שמן, מטגנים את הבצל על אש נמוכה.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 3 מתוך 10

תוך כדי טיגון הבצל קוצצים את הפיטריות דק.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 4 מתוך 10

לאחר שהבצל הזהיב מתחילים להכניס את הבשר פנימה, כל פעם קצת ומפוררים עם מזלג, עד שסיימנו את כמות הבשר.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 5 מתוך 10

לאחר מכן מוסיפים את האורז. בוחשים ומוסיפים את הפיטריות. בוחשים עד שהצטמקו.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 6 מתוך 10

לאחר מכן מוסיפים את רכז הרימונים, פלפל שחור, מלח, בהרט וכוסברה.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 7 מתוך 10

בקערית מרק להכניס את החוויאג', רוטב סויה, סילאן תמרים, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, רוטב טריאקי והמים החמים בסוף. בוחשים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 8 מתוך 10

מסדרים בסיר רחב את הקישואים וממלאים אחד אחד במלית. בגמר המילוי מפזרים את מה שנשאר מהמלית בין הקישואים, כולל את תוכן הקישואים שקצצנו דק, ומעל כל זה יוצקים את הרוטב בין הקישואים.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 9 מתוך 10

לוקחים כף ויוצקים מהרוטב כף לכל קישוא. מחזירים את הכובעים של הקישואים שחתכנו ומכסים את הקישואים. הרוטב צריך לכסות כשני שליש מגובה הקישואים.

קישואים עגולים במילוי בשר

שלב 10 מתוך 10

מבשלים על להבה גבוהה עד אשר הרוטב רותח. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת קישואים מצויינת!

    פשטידת קישואים מצויינת!

    50 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    75 דקות בינוני
  • קובה ברוטב קישואים

    קובה ברוטב קישואים

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים