דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות דג אפויות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות דג אפויות

קציצות דג אפויות

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
קציצות דג לבן בריאות וטעימות שמכינים בכמה דקות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
דג ים נקי מעור ועצמות (קוד, מוסר, בס או בורי)
0.5  כפית
קארי תאילנדית
2  כפות
כוסברה יבשה קצוצה
1  כף
בצל קצוץ דק
2  כפות
קורנפלור
1  כפית
סוכר לבן
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את כל המרכיבים ומפעילים לסירוגין עד לקבלת עיסה חלקה. מניחים לתערובת לנוח חצי שעה במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (220 מעלות צלזיוס). מניחים נייר אפייה על התבנית, מורחים עליה מעט שמן זית ויוצרים מהעיסה קציצות בעובי של כשני סנטימטרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    עד שלב זה ניתן להכין שעות מראש ולשמור בקירור.
  • שלב 4

    7 דקות
    לפני ההגשה, מכניסים את הקציצות לתנור המחומם למשך 7 דקות.
קציצות דג אפויות

שלב 1 מתוך 4

מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את כל המרכיבים ומפעילים לסירוגין עד לקבלת עיסה חלקה. מניחים לתערובת לנוח חצי שעה במקרר.

קציצות דג אפויות

שלב 2 מתוך 4

מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (220 מעלות צלזיוס). מניחים נייר אפייה על התבנית, מורחים עליה מעט שמן זית ויוצרים מהעיסה קציצות בעובי של כשני סנטימטרים.

קציצות דג אפויות

שלב 3 מתוך 4

עד שלב זה ניתן להכין שעות מראש ולשמור בקירור.

קציצות דג אפויות

שלב 4 מתוך 4

לפני ההגשה, מכניסים את הקציצות לתנור המחומם למשך 7 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים