דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סבינה ולדמן
מתכון טבעוני! תבשיל קארי חלומי עם קציצות עדשים כתומות. קל להכנה ומלא בטעמים אקזוטיים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
קציצות עדשים כתומות
4  כפות
שמן קנולה
2 
בצל קטנים קצוצים דק
1  כפית
זרעי כוסברה
2  כפות
ג'ינג'ר קצוץ דק
3  שיני
שום קצוץ דק
1  כפית
הל טחון גדושה
0.5  כפית
קינמון טחון
1 
דלורית חתוכה לקוביות של 2 ס״מ
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כף
סילאן גדושה
200  גרם
קרם קוקוס
1  כוס
מים
0.5  כפית
פלפל אדום חריף (קאיין)
1  כפית
כורכום מחוקה
50  גרם
אגוז קשיו קלוי קצוץ גס
20  עלים
כוסברה להגשה
1 
פלפל אדום חריף פרוס דק
1  כף
שבבי קוקוס מיובש (לא חובה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר בינוני, על להבה בינונית, מטגנים בשמן את זרעי הכוסברה, בצל קצוץ וג׳ינג׳ר.
  • שלב 2

    15 דקות
    מנמיכים את הלהבה, ומבשלים מכוסה כ-15 דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    מגבירים את עצמת הלהבה ומוסיפים את השום, הל, קינמון, דלורית ומלח, ומטגנים 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים קרם קוקוס, מים, שאטה, כורכום וקשיו, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    30 דקות
    מנמיכים ללהבה קטנה, ומכסים. מבשלים כחצי שעה עד לריכוך. במידה והקארי יצא דליל מדי, מצמצמים כ-5 דקות על להבה גבוהה ללא מכסה.
  • שלב 6

    10 דקות
    במקביל, מחממים תנור לחום של 180 מעלות. על תבנית מרופדת בנייר פרגמנט מסדרים את קציצות העדשים, ומעבירים לתנור החם ל-10 דקות.
  • שלב 7

    15 דקות
    מוציאים והופכים את הקציצות על צד השני, ומחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות, עד שהקציצות מוזהבות וקריספיות.
  • שלב 8

    0 דקות
    להגשה: מרתיחים את הרוטב, ומוסיפים אליו את הקציצות. מעבירים לצלחת הגשה, ומפזרים מעל עלי כוסברה, פלפל חריף וקוקוס. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חורף
  • תוספות
  • דל במלח
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    70 דקות קל
  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    60 דקות קל
  • קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • קציצות חוביזה

    קציצות חוביזה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים