דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרואסון חמאה פריך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרואסון חמאה פריך

קרואסון חמאה פריך

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Ohad Cohen
קרואסון טוב לא צריך כלום חוץ מחמאה. והקרואסון הזה הוא ההוכחה לכך

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
מים פושרים
0.25  כוס
שמן קנולה
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
מלח
0.5  כוס
סוכר לבן
3 
ביצה
1  שקית
סוכר וניל
1  כף
תמצית וניל
1 
ביצה טרופה
150  גרם
חמאה רכה חתוכה לקוביות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    ממיסים את החומרים (ללא הביצה הטרופה ועם מחצית מהחמאה) במיקסר כ-5 דקות עד לתערובת חלקה ומכסים במגבת לשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקמחים שוב את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוצאים את הבצק, מרדדים למלבן גדול, חותכים פרוסות ארוכות ומכל רצועה חותכים משולשים באורך שווה, בכל משולש שמים קוביית חמאה ומגלגלים לקוראסון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל180 מעלות.
  • שלב 5

    20 דקות
    מסדרים נייר אפיה בתבנית גדולה ומניחים את הקוראסונים, מברישים ביצה טרופה מעל ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
קרואסון חמאה פריך

שלב 1 מתוך 5

ממיסים את החומרים (ללא הביצה הטרופה ועם מחצית מהחמאה) במיקסר כ-5 דקות עד לתערובת חלקה ומכסים במגבת לשעה.

קרואסון חמאה פריך

שלב 2 מתוך 5

מקמחים שוב את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.

קרואסון חמאה פריך

שלב 3 מתוך 5

מוצאים את הבצק, מרדדים למלבן גדול, חותכים פרוסות ארוכות ומכל רצועה חותכים משולשים באורך שווה, בכל משולש שמים קוביית חמאה ומגלגלים לקוראסון.

קרואסון חמאה פריך

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור ל180 מעלות.

קרואסון חמאה פריך

שלב 5 מתוך 5

מסדרים נייר אפיה בתבנית גדולה ומניחים את הקוראסונים, מברישים ביצה טרופה מעל ומכניסים לתנור ל-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות קרואסון במילוי קרם פודינג וניל

    סופגניות קרואסון במילוי קרם פודינג וניל

    150 דקות בינוני
  • לחמניות קרואסון

    לחמניות קרואסון

    בינוני
  • קרואסון חלבה

    קרואסון חלבה

    180 דקות בינוני
  • קרואסון שוקולד

    קרואסון שוקולד

    180 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים