דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת שמרים קלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת שמרים קלאסית

רולדת שמרים קלאסית

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עפרה גוזי
מתכון בסיסי ופשוט לרולדת שמרים במילוי קרם קקאו בניחוח קינמון. קחו מתכון פרווה שמתאים לסיומה של כל ארוחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח לבן
0.5  חבילה
מרגרינה
0.5  כוס
סוכר לבן
25  גרם
שמרים
2 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
קקאו
1  כפית
קינמון טחון
1  כפית
נס קפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את השמרים ברבע כוס מים פושרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים במיקרו את המרגרינה, מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק גמיש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים, נותנים לבצק לנוח ולתפוח עד הכפלת נפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר ההתפחה הראשונה לשים שוב ומניחים להתפחה שניה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים שווים (לשתי רולדות גדולות או שלוש קטנות)
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים כל חלק לעלה בעובי כחצי ס"מ.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המילוי ומורחים על עלי הבצק. מגלגלים לרולדות.
  • שלב 8

    60 דקות
    מכסים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דקות).
  • שלב 9

    25 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהרולדות זהובות דיין, כ-25 דקות.
רולדת שמרים קלאסית

שלב 1 מתוך 9

מערבבים את השמרים ברבע כוס מים פושרים.

רולדת שמרים קלאסית

שלב 2 מתוך 9

ממיסים במיקרו את המרגרינה, מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק גמיש.

רולדת שמרים קלאסית

שלב 3 מתוך 9

מכסים, נותנים לבצק לנוח ולתפוח עד הכפלת נפח.

רולדת שמרים קלאסית

שלב 4 מתוך 9

לאחר ההתפחה הראשונה לשים שוב ומניחים להתפחה שניה.

רולדת שמרים קלאסית

שלב 5 מתוך 9

מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים שווים (לשתי רולדות גדולות או שלוש קטנות)

רולדת שמרים קלאסית

שלב 6 מתוך 9

מרדדים כל חלק לעלה בעובי כחצי ס"מ.

רולדת שמרים קלאסית

שלב 7 מתוך 9

מערבבים את חומרי המילוי ומורחים על עלי הבצק. מגלגלים לרולדות.

רולדת שמרים קלאסית

שלב 8 מתוך 9

מכסים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דקות).

רולדת שמרים קלאסית

שלב 9 מתוך 9

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהרולדות זהובות דיין, כ-25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים