דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

(4)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תפוחי אדמה רכים, צלויים בתנור ברוטב קטיפתי של עשבי תבלין ומיונז צרפתי

רכיבים

1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה גדולים, מבושלים למחצית, על קליפתן
2  כפות
שמן, תירס, בוטנים, וזית
1  כפית
אבקת שום
4  כפות
מיונז בסגנון צרפתי
0.5  חבילה
בצל ירוק קצוצה דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    עושים חתך בחלק העליון של תפוח האדמה בצורת X.
  • שלב 2

    30 דקות
    משמנים במעט שמן זית ומכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 200 מעלות.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוציאים באמצעות כף את חלקו הפנימי של תפוח האדמה ומעבירים לקערה. מנסים תוך כדי לשמור על הקליפות שלמות. שומרים אותן בצד.
  • שלב 4

    5 דקות
    מועכים את לב תפוח האדמה באמצעות מזלג עד לקבלת פירה גס.
  • שלב 5

    2 דקות
    מוסיפים עירית קצוצה, שום, מיונז, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  • שלב 6

    5 דקות
    מחזירים את הפירה המתובל לתוך הקליפה, מקשטים במעט מיונז צרפתי DIP&SPREAD ומגישים.
תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

שלב 1 מתוך 6

עושים חתך בחלק העליון של תפוח האדמה בצורת X.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

שלב 2 מתוך 6

משמנים במעט שמן זית ומכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 200 מעלות.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

שלב 3 מתוך 6

מוציאים באמצעות כף את חלקו הפנימי של תפוח האדמה ומעבירים לקערה. מנסים תוך כדי לשמור על הקליפות שלמות. שומרים אותן בצד.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

שלב 4 מתוך 6

מועכים את לב תפוח האדמה באמצעות מזלג עד לקבלת פירה גס.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים עירית קצוצה, שום, מיונז, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

שלב 6 מתוך 6

מחזירים את הפירה המתובל לתוך הקליפה, מקשטים במעט מיונז צרפתי DIP&SPREAD ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מלכה

נהדר.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אחר
  • חטיף
  • אפייה
  • בראנץ'
  • תוספות
  • מהתנור
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה ראשונה
  • אוכל צרפתי
  • תפוחי אדמה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים