מסדרים את פרוסות תפו"א בתבנית כשהם חופפים (כמו מניפה).
שלב 2
5 דקות
בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים את אבקת מרק הפטריות. מערבבים עד להמסה. מוסיפים מים ומרתיחים.
*ניתן להמיר את החמאה במחמאה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
5 דקות
בוחשים ומבשלים על אש נמוכה, עוד כ-5 דקות.
שלב 4
0 דקות
שופכים על התפו"א ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד לריכוך התפו"א.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0