דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה בקארי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה בקארי

תפוחי אדמה בקארי

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
תפוחי אדמה מבושלים ברוטב קארי צהוב - פשוט פשוט וטעים טעים, זו הליבה של המתכון הזה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה גדולים קלופים
2 
בצל קלופים וקצוצים
1  כף
שמן קנולה לטיגון
1  כף
קארי גדושה
1  כפית
כורכום
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כוס
מים רותחים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות או פלחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסוטאז' (מחבת גדולה ועמוקה) מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה ואת התבלינים ומטגנים יחד 2-3 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים במכסה שיש בו חריר קטן ליציאת אדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים על אש בינונית עד לריכוך תפוחי האדמה תוך ערבוב מדי פעם.
תפוחי אדמה בקארי

שלב 1 מתוך 5

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות או פלחים.

תפוחי אדמה בקארי

שלב 2 מתוך 5

בסוטאז' (מחבת גדולה ועמוקה) מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.

תפוחי אדמה בקארי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את תפוחי האדמה ואת התבלינים ומטגנים יחד 2-3 דק'.

תפוחי אדמה בקארי

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים במכסה שיש בו חריר קטן ליציאת אדים.

תפוחי אדמה בקארי

שלב 5 מתוך 5

מבשלים על אש בינונית עד לריכוך תפוחי האדמה תוך ערבוב מדי פעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים