המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות ולטגן אותם במחבת עם שמן. להוסיף פפריקה.
להוציא ולסדר על צלחת. לחתוך פטרוזיליה לחתיכות קטנות ולפזר על תפוחי האדמה.
להכנת הרוטב: להוסיף לסיר את כל המצרכים. לבשל על אש קטנה עד שהרוטב נהיה סמיך, ולשפוך על תפוחי האדמה. *ניתן להמיר את העגבניות הטריות בקופסת עגבניות מרוסקות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0