המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הביצים ל-2 ומוציאים את החלמון (הצהוב).
מרסקים עם מזלג את החלמונים ומערבבים עם החרדל, המיונז, השמיר והפטרוזילה.
לוקחים תבנית או מגש יפה ומרפדים בעלי החסה.
לוקחים את חצאי הביצים וממלאים בתערובת החלמונים.
מסדרים יפה בתבנית מעל החסה.
מעל כל ביצה שמים חצי זית ופרוסת מלפפון חמוץ.
מפזרים סביב הביצים את עגבניות השרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0