דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלילת תמרים ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלילת תמרים ואגוזים

גלילת תמרים ואגוזים

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בסמה
חטיף אנרגיה עם אגוזי לוז, אגוזי מלך ושקדים עם תמרים. טעים, מתוק וקראנצ'י

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
אגוזי לוז קלויים וקצוצים
1  כוס
אגוזי מלך קצוצים
1  כוס
אגוזים קלויים וקצוצים
0.5  כוס
דבש
1  כוס
סוכר לבן
500  גרם
תמר מגולענים
2  כפות
שמן זית לשימון
5  כפות
פתיתי קוקוס או שומשום קלוי לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את האגוזים והשקדים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בסיר את הדבש, הסוכר והתמרים ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים.
  • שלב 3

    60 דקות
    מסירים מהאש ומשהים במקרר למשך 60 דקות.
  • שלב 4

    60 דקות
    משמנים משטח עבודה, צרים מהעיסה שני גלילות בקוטר 3 ס"מ. מגלגלים כל גלילה בקוקוס או בשומשום, עוטפים בנייר פרגמנט ומשהים במקפיא כ-60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    פורסים את הגלילות לפרוסות, עורכים על צלחת הגשה.
גלילת תמרים ואגוזים

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה את האגוזים והשקדים.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 2 מתוך 5

שמים בסיר את הדבש, הסוכר והתמרים ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 3 מתוך 5

מסירים מהאש ומשהים במקרר למשך 60 דקות.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 4 מתוך 5

משמנים משטח עבודה, צרים מהעיסה שני גלילות בקוטר 3 ס"מ. מגלגלים כל גלילה בקוקוס או בשומשום, עוטפים בנייר פרגמנט ומשהים במקפיא כ-60 דקות.

גלילת תמרים ואגוזים

שלב 5 מתוך 5

פורסים את הגלילות לפרוסות, עורכים על צלחת הגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גלילת שוק טלה ממולאת וחגיגית בתנור

    גלילת שוק טלה ממולאת וחגיגית בתנור

    180 דקות בינוני
  • גלילת תמרים ואגוזים

    גלילת תמרים ואגוזים

    20 דקות קל
  • גלילת גבינה ופירות יער

    גלילת גבינה ופירות יער

    180 דקות בינוני
  • גלילת ירקות לפסח

    גלילת ירקות לפסח

    65 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים