דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית בטחינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית בטחינה

כרובית בטחינה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אחד הירקות המעניינים והטעימים שיש חובר לטחינה מתובלת כהלכה, ומתקבלת מנה בריאה ומענגת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית
2  כפיות
מלח
1  טיפה
פלפל שחור
1  טיפה
שמן זית
0.5  כוס
טחינה
0.5  כוס
לימון
0.5  כוס
כוסברה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים, עד לריכוך קל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הכרובית המבושלת במגש תנור.
  • שלב 3

    0 דקות
    מזלפים את הכרובית במעט שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 4

    20 דקות
    מכניסים לתור לצלייה על חום של 190 מעלות כ-20 דקות.
  • שלב 5

    15 דקות
    מעבירים לגריל עליון למשך 15 דקות, עד להשחמה של הכרובית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים ומצננים מספר דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים את מרכיבי הטחינה למעבד מזון, ומפעילים עד לקבלת טחינה דלילה וטעימה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מזלפים מעל הכרובית האפויה את הטחינה. בתיאבון!
כרובית בטחינה

שלב 1 מתוך 8

מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים, עד לריכוך קל.

כרובית בטחינה

שלב 2 מתוך 8

מניחים את הכרובית המבושלת במגש תנור.

כרובית בטחינה

שלב 3 מתוך 8

מזלפים את הכרובית במעט שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

כרובית בטחינה

שלב 4 מתוך 8

מכניסים לתור לצלייה על חום של 190 מעלות כ-20 דקות.

כרובית בטחינה

שלב 5 מתוך 8

מעבירים לגריל עליון למשך 15 דקות, עד להשחמה של הכרובית.

כרובית בטחינה

שלב 6 מתוך 8

מוציאים ומצננים מספר דקות.

כרובית בטחינה

שלב 7 מתוך 8

מכניסים את מרכיבי הטחינה למעבד מזון, ומפעילים עד לקבלת טחינה דלילה וטעימה.

כרובית בטחינה

שלב 8 מתוך 8

מזלפים מעל הכרובית האפויה את הטחינה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים