דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרוב ירוק ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרוב ירוק ופטריות

כרוב ירוק ופטריות

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
יכול לשמש כתוספת בריאה למבוגרים (ילדים לא מתים על זה) או כחלק ממנה עיקרית טבעונית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב קטן או בינוני חתוך לרצועות דקות
1  כף
שמן זית
1 
בצל בינוני קצוץ
250  גרם
פטריות שמפיניון מכל סוג
1.5  כפות
קמח תירס
0.25  כוס
מים קרים
1  כף
שמיר טרי קצוץ
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הכרוב במים רותחים כשתי דקות. מסננים את המים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה או בווק, ומטגנים את הבצל והפטריות עד להשחמה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הכרוב וממשיכים לערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    בוחשים היטב את הקורנפלור ברבע כוס מים ומוסיפים אותו למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומערבבים עד שהנוזלים מתעבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתבלים בשמיר, פפריקה, מלח ופלפל.
כרוב ירוק ופטריות

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הכרוב במים רותחים כשתי דקות. מסננים את המים.

כרוב ירוק ופטריות

שלב 2 מתוך 5

מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה או בווק, ומטגנים את הבצל והפטריות עד להשחמה.

כרוב ירוק ופטריות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הכרוב וממשיכים לערבב.

כרוב ירוק ופטריות

שלב 4 מתוך 5

בוחשים היטב את הקורנפלור ברבע כוס מים ומוסיפים אותו למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומערבבים עד שהנוזלים מתעבים.

כרוב ירוק ופטריות

שלב 5 מתוך 5

מתבלים בשמיר, פפריקה, מלח ופלפל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים