דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה חלבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה חלבית

לזניה חלבית

(0)
75 דקות
קל
מתכונאי/ת: כנר טובה
לזניה עם גבינות שקל להכין, כמעט כמו שקל לאכול

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  חבילות
רסק עגבניות
1  כוס
מים
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
אורגנו לפי הטעם
2  גביעים
גבינת קוטג'
3 
ביצה
6  פרוסות
גבינה צהובה מגורדת
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה רסק, מים, מלח, פלפל שחור ואורגנו.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה שנייה 2 קוטג' וביצים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לוקחים תבנית פיירקס או כל תבנית שרוצים, ומשמנים אותה. מסדרים שכבה של דפי לזניה, מעל רסק, מעל קוטג' וגבינה צהובה, ושוב חוזרים לדפי הלזניה.
  • שלב 4

    0 דקות
    חוזרים ככה במינימום 2 שכבות. השכבה האחרונה היא רוטב, ועליו מפזרים כמות נדיבה של גבינה צהובה.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים 175 מעלות בין 45 דק' לשעה. בתיאבון!
לזניה חלבית

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה רסק, מים, מלח, פלפל שחור ואורגנו.

לזניה חלבית

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בקערה שנייה 2 קוטג' וביצים.

לזניה חלבית

שלב 3 מתוך 5

לוקחים תבנית פיירקס או כל תבנית שרוצים, ומשמנים אותה. מסדרים שכבה של דפי לזניה, מעל רסק, מעל קוטג' וגבינה צהובה, ושוב חוזרים לדפי הלזניה.

לזניה חלבית

שלב 4 מתוך 5

חוזרים ככה במינימום 2 שכבות. השכבה האחרונה היא רוטב, ועליו מפזרים כמות נדיבה של גבינה צהובה.

לזניה חלבית

שלב 5 מתוך 5

אופים 175 מעלות בין 45 דק' לשעה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים