דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה עסיסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה עסיסית

לזניה עסיסית

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שי
תבשיל לזניה, עשוי מאטריות רחבות, עטוף ברוטב לבן וברוטב אדום, ומעל הכל גבינה צהובה מבעבעת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אטריות אורז רחבות
2  חבילות
רוטב עגבניות
2.5  גביעים
גבינת קוטג'
10  פרוסות
גבינה צהובה
2 
ביצה
1  כוס
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
אורגנו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר עם מים ומלח מבשלים את האטריות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור לחום 180 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה את גבינת הקוטג? והביצים, ומוסיפים לה מלח ופלפל שחור.
  • שלב 4

    0 דקות
    בעקרה שניה מערבבים את רוטב העגבניות עם המים, ומוסיפים מלח, פלפל שחור, ומעט אורגנו.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהאיטריות מוכנות, משטחים חצי מהכמות על תבנית מתאימה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעל האטריות שמים חצי מכמות רוטב הגבינה, ומעל חצי מרוטב העגבניות.
  • שלב 7

    0 דקות
    שמים מעל 5 פרוסות גבינה צהובה.
  • שלב 8

    0 דקות
    חוזרים על התהליך.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהיא מזהיבה.
לזניה עסיסית

שלב 1 מתוך 9

בסיר עם מים ומלח מבשלים את האטריות.

לזניה עסיסית

שלב 2 מתוך 9

מחממים תנור לחום 180 מעלות.

לזניה עסיסית

שלב 3 מתוך 9

מערבבים בקערה את גבינת הקוטג? והביצים, ומוסיפים לה מלח ופלפל שחור.

לזניה עסיסית

שלב 4 מתוך 9

בעקרה שניה מערבבים את רוטב העגבניות עם המים, ומוסיפים מלח, פלפל שחור, ומעט אורגנו.

לזניה עסיסית

שלב 5 מתוך 9

כשהאיטריות מוכנות, משטחים חצי מהכמות על תבנית מתאימה.

לזניה עסיסית

שלב 6 מתוך 9

מעל האטריות שמים חצי מכמות רוטב הגבינה, ומעל חצי מרוטב העגבניות.

לזניה עסיסית

שלב 7 מתוך 9

שמים מעל 5 פרוסות גבינה צהובה.

לזניה עסיסית

שלב 8 מתוך 9

חוזרים על התהליך.

לזניה עסיסית

שלב 9 מתוך 9

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהיא מזהיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים