המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר עם מים ומלח מבשלים את האטריות.
מחממים תנור לחום 180 מעלות.
מערבבים בקערה את גבינת הקוטג? והביצים, ומוסיפים לה מלח ופלפל שחור.
בעקרה שניה מערבבים את רוטב העגבניות עם המים, ומוסיפים מלח, פלפל שחור, ומעט אורגנו.
כשהאיטריות מוכנות, משטחים חצי מהכמות על תבנית מתאימה.
מעל האטריות שמים חצי מכמות רוטב הגבינה, ומעל חצי מרוטב העגבניות.
שמים מעל 5 פרוסות גבינה צהובה.
חוזרים על התהליך.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהיא מזהיבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0