דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
בצק שמרים ללחמניות מתוקות, או לרולדות במילוי ממרח שוקולד, או כחלה לשבת

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח לבן
0.5  שקית
שמרים
0.5  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
0.25  חבילה
מרגרינה
0.5  כפית
מלח
0.5  כוס
מים
1 
ביצה טרופה למריחה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מוציאים את המרגרינה כ-1/2 שעה לפני ההכנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את כל החומרים, למעט המים, לקערה גדולה. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד קבלת בצק רך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים ומתפיחים עד פי-2 (בערך שעה).
  • שלב 4

    0 דקות
    קורצים 10-12 כדורים בגודל הרצוי, ומכינים לחמניות בכל הצורות שרוצים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה-ומניחים את הלחמניות להתפחה עד שיכפיל את נפחו.
  • שלב 6

    25 דקות
    מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך 25 דקות, או עד הזהבה. *ניתן להמיר את המשרים היבשים בחצי קוביית שמרים טריים וחלב במקום, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

שלב 1 מתוך 6

מוציאים את המרגרינה כ-1/2 שעה לפני ההכנה.

לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

שלב 2 מתוך 6

מכניסים את כל החומרים, למעט המים, לקערה גדולה. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד קבלת בצק רך.

לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

שלב 3 מתוך 6

מכסים ומתפיחים עד פי-2 (בערך שעה).

לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

שלב 4 מתוך 6

קורצים 10-12 כדורים בגודל הרצוי, ומכינים לחמניות בכל הצורות שרוצים.

לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

שלב 5 מתוך 6

מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה-ומניחים את הלחמניות להתפחה עד שיכפיל את נפחו.

לחמניות מתוקות, או בצק רב תכליתי

שלב 6 מתוך 6

מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך 25 דקות, או עד הזהבה. *ניתן להמיר את המשרים היבשים בחצי קוביית שמרים טריים וחלב במקום, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים