המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים את השקעים.
מנפים לקערה את קמח השיפון. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מתקבל בצק דביק מאוד.
בעזרת 2 כפות מחלקים את הבצק באופן שווה בין השקעים (בשיטת עיצוב זו, הלחמניות שמתקבלות לא יהיו הכי סימטריות, רוצים לחמניות מושלמות? עצבו עיגולים עם ידיים רטובות והניחו בשקעים).
אופים 15 דקות, או עד שהלחמניות יציבות ושחומות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. *הערה לגיוון - אפשר להוסיף תוספות - 1/2 כוס של זיתים, עגבניות מיובשות קצוצות, שבבי בצל יבש או מטוגן, אגוזים קצוצים וכו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0