המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קורעים את החסה לחתיכות קטנות, מפלטים את התפוז, ומוסיפים לקערה.
מערבבים את החומרים לרוטב, מוסיפים לקערה. ולבסוף, מפזרים את האגוזים מלמעלה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0