דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט כרוב אדום ותפוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט כרוב אדום ותפוזים

סלט כרוב אדום ותפוזים

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כרוב אדום ותפוז כתום בשילוב טעמים משגע. קחו מתכון מ-4 מצרכים בלבד והכנה של רבע שעה גג.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב סגול
4 
תפוז
1  כף
חרדל
3  גבעולים
פטרוזיליה קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות (אפשר להעזר במעבד מזון). מעבירים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים שלושה מהתפוזים באמצעות סכין כך שבשרם יחשף. מפרידים לפלחים, ללא הקליפה הדקה, מוסיפים לכרוב ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    הרוטב: סוחטים את המיץ מהתפוז הנותר לקערה קטנה. מוסיפים את החרדל ו-1/3 כוס שמן (מומלץ לשלב שמן שומשום, כדי לקבל גוון אסייתי), מלח ופלפל ומערבבים עד שהמלח נמס לגמרי. יוצקים על הסלט ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.
סלט כרוב אדום ותפוזים

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות (אפשר להעזר במעבד מזון). מעבירים לקערה.

סלט כרוב אדום ותפוזים

שלב 2 מתוך 4

קולפים שלושה מהתפוזים באמצעות סכין כך שבשרם יחשף. מפרידים לפלחים, ללא הקליפה הדקה, מוסיפים לכרוב ומערבבים.

סלט כרוב אדום ותפוזים

שלב 3 מתוך 4

הרוטב: סוחטים את המיץ מהתפוז הנותר לקערה קטנה. מוסיפים את החרדל ו-1/3 כוס שמן (מומלץ לשלב שמן שומשום, כדי לקבל גוון אסייתי), מלח ופלפל ומערבבים עד שהמלח נמס לגמרי. יוצקים על הסלט ומערבבים.

סלט כרוב אדום ותפוזים

שלב 4 מתוך 4

מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים