המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
לילה לפני, משרים את השעועית במים.
למחרת מבשלים את השעועית עד שהיא רכה, אבל לא מתפוררת. מסננים ומצננים במים קרים.
קולפים את הסלקים והבצלים וקוצצים לקוביות קטנות. קוצצים את הכרוב לקוביות בינוניות.
מערבבים את כל חומרי הסלט ומגישים. הסלט נשמר יומיים במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0